Diamond - GENT

BRILJANTE KANTOORRUIMTES

Een bruisende stad als Gent heeft nood aan nieuwe, kwalitatieve kantoorruimtes. Getuige hiervan is de hoge bezettingsgraad van bestaande kantoorgebouwen in de regio. Bovendien wensen veel ondernemingen een uniek kantoorgebouw dat hun identiteit en bedrijfscultuur versterkt. Laat dit net de kracht zijn van "Diamond".

"Diamond" creëert comfortabele, bereikbare en duurzaam ontwikkelde kantoorruimte in het hart van de stad.  Unieke ruimtes op  een schitterende locatie op maat van haar huurders. Kantoorruimte huren is mogelijk vanaf 2.000 m², geschikt voor ongeveer 100 medewerkers, tot een volledige verdieping van 2.500 m² voor ongeveer 175 werknemers.

What’s in a name?  "Diamond" is een project dat staat voor kwaliteit, precisie en vakmanschap met een iconische architectuur.  Gebouwd volgens alle BREEAM-parameters op het vlak van energie-efficiëntie en duurzaamheid.  Het "Diamond" kantoorgebouw is uniek in zijn soort en wordt opgeleverd in 2018.

SCHITTERENDE  LOCATIE

"Diamond" situeert zich in de onmiddellijke omgeving van het Sint-Pietersstation aan de Esplanade Oscar Van de Voorde in Gent, tussen de levendige stationsbuurt en een rustige residentiële buurt.   De buurt maakt deel uit van het masterplan GENT-SINT PIETERS dat de oude stationsbuurt verandert in een moderne multifunctionele buurt.

 

 

Project info
Locatie GENT
Categorie KANTOREN
Status TE HUUR
Type Greenfield
  • Snelle beslissingen

  • Kleine & gezonde structuur

  • Structurele aanpak