Projecten

Global Estate Group is een gepassioneerde projectontwikkelaar sinds 1997.   In die periode  (her)ontwikkelden we zowel residentiële als industriële bouwprojecten.   Onze realisaties omvatten woningen, kantoren, business centra, industriële gebouwen, bedrijfsgebouwen en erfgoed.

Ontdek onze bouwprojecten

Kantoren en bedrijfsgebouwen

Oude gronden en bedrijfspanden herontwikkelen we in korte tijd tot stijlvolle, veelzijdige kantoren en bedrijfsunits. Bij deze bouwprojecten zijn ligging en duurzaamheid essentieel. Bedrijfsunits moeten vlot bereikbaar zijn en voldoen aan alle energieprestatienormen. 

Woningen en appartementen

Ook bij residentiële bouwprojecten spelen bereikbaarheid, veelzijdigheid en duurzaamheid een grote rol. Maar een maximale levenskwaliteit krijgt altijd prioriteit. Global Estate Group ontwikkelt stijlvolle appartementen die er niet alleen mooi uitzien en alle comfort bieden, maar ook een groene omgeving hebben. Bij elke beslissing die we nemen, hebben we de noden en wensen van de uiteindelijke eindgebruiker voor ogen.

Neem een kijkje

Neem een kijkje bij de bouwprojecten die Global Estate Group gerealiseerd heeft. Wilt u meer weten over een bepaald project of heeft u interesse in een samenwerking met Global Estate Group? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Snelle beslissingen

  • Kleine & gezonde structuur

  • Structurele aanpak