Global Estate Group is een projectontwikkelaar uit Oostkamp, in de buurt van Brugge. Drijvende kracht achter de groep is Luc Beke, die in 1997 zijn eerste stappen in de vastgoedmarkt zette. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Maar de passie, die bleef bestaan! We willen zoveel mogelijk leegstaande panden en slapende terreinen een 2e leven geven. Hierbij leggen we de lat hoog, want we staan erop dat elke woning, appartement, kantoor of bedrijfsunit een toonbeeld is van woon- en levenskwaliteit.

Projectontwikkelaar in Brugge

1 groep, 3 divisies

In 2013 groepeerde de projectontwikkelaar en -investeerder uit Brugge zijn activiteiten onder de gemeenschappelijke merknaam Global Estate Group. Hieronder vallen vb. projectvennootschappen voor bodemdeskundigheid, projectcoƶrdinatie, verkoop, administratieve ondersteuning, begeleiding, architectuur, technische opvolging en haalbaarheids- & marktanalyse.

Prestigieuze vastgoedprojecten

De groep rond Luc Beke ontwikkelde talloze prestigieuze projecten, die een meerwaarde zijn voor verschillende steden en gemeenten. Neem een kijkje bij onze projecten en ontdek alle afgeronde projecten van Global Estate Group.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over projectontwikkelaar Global Estate Group of wilt u praten over uw project? Contacteer ons dan online of kom langs in Oostkamp, op nog geen 10 km van Brugge.

  • Snelle beslissingen

  • Kleine & gezonde structuur

  • Structurele aanpak