Uw partner in vastgoedbelegging

Zoekt u als investeerder een manier om uw geld op een veilige en rendabele manier te beleggen?  Kies dan voor een belegging in vastgoed.

De waarde van vastgoed stijgt elk jaar, wat van onroerend goed als belegging een degelijke en duurzame keuze maakt. Global Estate Group helpt u met een vastgoedbelegging op maat. 

Vind de beste investering

Onroerend goed geeft u niet alleen een mooi rendement, maar ook een latere meerwaarde. Of u als investeerder nu interesse heeft in bedrijfsvastgoed, appartementen of studentenkamers als vastgoedbelegging ; Global Estate Group zoekt samen met u naar het onroerend goed dat maximaal rendeert. Onze experts helpen u niet alleen met uw zoektocht, maar adviseren u ook over de optimale opbrengst en structuur van het vastgoed dat u op het oog heeft. 

Geef uw zorg om vastgoed uit handen

Is uw bedrijf in het bezit van bedrijfsvastgoed maar, wilt u niet langer investeren in de ontwikkeling, realisatie en beheer van dit gebouw?  Ook dan kan u rekenen op Global Estate Group. Wij nemen de zorg om uw vastgoedbelegging uit handen en stellen u uw gebouw opnieuw ter beschikking via een rent backformule. Zo kunt u op uw vertrouwde locatie huren zonder zorgen.  

Contacteer onze experts

Vertrouw op een expert als u wenst te investeren in onroerend goed!   Global Estate Group vindt de perfecte vastgoedbelegging voor u.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en zet de 1e stap naar meer rendement.

  • Snelle beslissingen

  • Kleine & gezonde structuur

  • Structurele aanpak