Aanpak

Voor Global Estate Group is projectontwikkeling zoveel meer dan het saneren van terreinen en het plaatsen van gebouwen. Al onze vastgoedprojecten zijn gestoeld op visie en passie.

Ons team gaat dan ook tot het uiterste om het maximum uit uw onroerend goed te halen. Na vooronderzoek, analyse en een eventuele sanering van de grond bouwen we uw pand om tot de ideale woon- of werkplek. Met maximale aandacht voor duurzaamheid en levenskwaliteit.

Vastgoedprojecten met een visie

Projectmatige aanpak

Global Estate Group bestaat naast de studie- en coördinatiecel uit afzonderlijke constructiebedrijven die hun eigen specialiteit in vastgoedprojecten hebben: nl. Brownfield, Greenfield en Heritage of erfgoed.
Brownfieldprojecten draaien rond oude, verontreinigde industriële gronden die we saneren en omvormen tot nieuwe werk- om woonplekken.
Bij Greenfieldprojecten gaat het om braakliggende terreinen zonder verontreiniging.
Onze erfgoedprojecten focussen op het herstellen van oude kloosters, kastelen & historische gebouwen en geven deze panden een nieuwe bestemming.

De uiteindelijke realisaties? Duurzame woningen en appartementen, kantoren, business centra en flexibele bedrijfsunits.

Hulp nodig?

Doordat we werken met een kleine structuur en korte communicatielijnen, kunnen we snel beslissingen nemen. Onze vastgoedprojecten realiseren we dan ook binnen korte termijn.

Contacteer ons voor meer info of maak direct een afspraak om over uw project te praten.

  • Snelle beslissingen

  • Kleine & gezonde structuur

  • Structurele aanpak