Heeft uw bedrijf slapende terreinen, industriegronden of zonevreemde gebouwen in zijn bezit? Global Estate Group (her)ontwikkelt deze sites tot industriële nieuwbouwprojecten: prestigieuze kantoren, bedrijfsunits en loodsen. Ons doel is het realiseren van betaalbare, duurzame, flexibele en vlot bereikbare sites.

Aankoop van slapende industriegrond

Multidisciplinaire aanpak

Greenfields zijn zonevreemde bedrijven, stille industriegronden en slapende terreinen & gronden. In tegenstelling tot Brownfieldprojecten, gaat het hier om terreinen zonder bodemverontreiniging. Zoals elk project, pakken we ook de (her)ontwikkeling van industriegronden gestructureerd aan. We delen onze bouwprojecten in fasen in, zoals haalbaarheid- en marktstudie, bodem- en risicoanalyse, aanvraag vergunningen & nutsvoorzieningen en technische opvolging. Projectontwikkeling is een complex proces over verschillende disciplines heen. Het multidisciplinaire team van Global Estate Group staat met zijn jarenlange ervaring op het vlak van milieu, ruimtelijke ordening, veiligheid, wetgeving, projectontwikkeling en met zijn fiscaal-financiële expertise garant voor een vlekkeloos parcours en een schitterend resultaat.

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u nog vragen of wilt u uw braakliggende industriegrond verkopen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Global Estate Group. Onze experts bespreken graag de mogelijkheden met u.

  • Snelle beslissingen

  • Kleine & gezonde structuur

  • Structurele aanpak