Aankoop

Bent u professional of particulier  en bent u eigenaar van gronden of gebouwen ? Global Estate Group is uw partner in de aankoop van allerhande onroerend goed.   Of het nu gaat om braakliggende industrieterreinen, loodsen, businessparken of leegstaande appartementsgebouwen, wij geven ‘slapende’ gronden en gebouwen een nieuwe bestemming.

Verkoop onroerend goed

Geef uw onroerend goed een tweede leven

Elke leegstand is er een te veel. Met de verkoop van uw onroerend goed aan Global Estate Group kunnen deze gronden en panden worden getransformeerd  tot aangename woon- en werkruimtes.

Ons doel ? Het stimuleren van economische groei in een duurzame wereld.  Dit doen we bijvoorbeeld door (verontreinigde) industriegronden te transformeren tot flexibele oppervlaktes voor hoogstaande industriële (nieuw)bouwprojecten aan vlot toegankelijke invalswegen.

Het resultaat? Aantrekkelijke residentiële en industriële projecten voor particulieren, bedrijven en investeerders.

Coördinator van het volledige bouwproces

Na aankoop van uw onroerend goed, starten we zo snel mogelijk met het afbreken en/of bouwen van de site.   Wij coördineren de bouw via onze vaste aannemers. Het team van Global Estate Group neemt het volledige ontwikkelingsproces voor zijn rekening : van marktanalyses en haalbaarheidsstudies, over milieu- en bodemaudits tot de verkoop en dienst na verkoop.

Wilt u uw onroerend goed verkopen?

Bent u de eigenaar van (verontreinigde) gronden, woningen of bedrijfspanden die u een 2e leven wilt geven? Voor de verkoop van uw onroerend goed moet u bij Global Estate Group zijn. Wij brengen uw onroerend goed na sanering en reconversie als afgewerkte woon- of werkruimte weer op de markt.   Een win-winsituatie dus.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak.
 

  • Snelle beslissingen

  • Kleine & gezonde structuur

  • Structurele aanpak